Onsdag  Publicerat onsdag 11 mars 2009 21:58

Blogg lilla-sara :Lilla Sara, Onsdag

CancerKurs: 18:00
Orsak: Min mamma

Varje onsdag samlas anhöriga och cancer patienter i hässleholm för att lära sig leva med cancer. Jag är anhörig. Och för mig att se mäniskor med samma tankar och samma rädsla sammlas och anförtro sig till varandra har blivit mitt "PanicRoom" och det sorligaste av allt är att det snart är över. Idag var gång sex, två gånger till sen står man där utan sitt "PanicRoom". Utan sitt veckovis trygga krypin. Visserligen har jag och mina syskon vetat om mammas sjukdon i två år och lite till, men gör det saken lättare. Betyder det att jag kan vakna upp imorgon och säga "Nu har det gått två år, nu är jag färdig sogen"? Nej, jag känner att desto mer tiden går fram ju svårare blir det för mig att inse att det kommer hända. Det kommer få ett slut. Om någon annan har sama tankar eller problem, skriv gärna. Vi "anhöriga" behöver varandra!

Kram på er

Permalink

Helvetes Tisdag  (Det stora hela) Publicerat tisdag 10 mars 2009 17:48

Blogg lilla-sara :Lilla Sara, Helvetes Tisdag

Händelse: Återbud på arbetsintervju
Anldening: Min arbetskraft böheövdes inte nu

Då har denna dagen nästan rullat förbi, likaså ett par tårar. Men vad ska man gör?
Hoppas att morgondagen har något bättre att ge mig. Sen ska jag ju träffa min mamma och mina systrar, ska på CancerKurs. Min mamma har cancer. Men min älskling tjatar på mig vilket får fler tårar att rulla men jag tror det kommer något gott r det med. Om inte ett jobb så iaf viljan att orka söka vidare.

Om någon skulle läsa detta och kanske vet något ledigt jobb i Kristianstad/Hässleholms området, eller fan...skåne säger vi, så skriv gärna en rad eller två.

Kram på er gullefjun

Permalink

Måndag  Publicerat måndag 09 mars 2009 20:54

Blogg lilla-sara :Lilla Sara, Måndag

Ännu en måndag är på god väg att passera och min situation som arbetslös består. Men, jag är inte bitter... för att citera Gustavsson som citerar vad han nu heter.
Jag har fått mycke gjort, städat och... hm... ja, städat. Så de va inte så mycket. Fan.
Men jag hade så tråkigt att jag lekte med min mobil och tog ett par bilder. 

Jo, förra veckan lämnade jag in min sonyericsson på lagning. Visst, köpte den bara i oktober men den är redan sönder. Inte mitt fel, tror inte det är det iaf...  {#} Men ska få tillbaka den om 2-3 veckor...och jag saknar den så himmla mycket {#}

Det var allt för denna gången, skriver kanske igen om 2 månader. {#}

Permalink

Novell  (Det stora hela) Publicerat torsdag 15 januari 2009 20:53

"Jag hatar när du får mig skratta, jag hatar det för du gör det av kärlek. När jag skrattar försvinner min energi, när min energi försvinner så försvinner jag. Jag har ett hål i mitt hjärta, du brukar fylla det men finner det återigen tomt. Jag ser på dig och ser hur du bevittnar min undergång, du bevittnar men är för feg för att erkänna för mig och dig själv att det kommer att hända.

Det var ett tag sen du försökte få mig skratta nu. Det har gått ett par veckor. Jag ser att du är trött, trött på att vänta på mirakel. Nu hatar jag hur du får mig att inte känna någonting, jag hatar det för du gör det av kärlek. Du vet att ju mindre jag känner, mer energi sparar jag för att kunna överleva, överleva mitt hål.

Jag föddes med ett hål i hjärtat, som min mamma alltid bruka säga, och nu kan det inte fyllas mer. Du har gjort allt du kan för att hjälpa till att fylla det men din kärlek rinner ut igen. Men jag lyckades spara lite. Längst ner på golvet av mitt hjärta, i en liten ask, lyckades jag spara lite av din kärlek. Jag är redo nu, och vill att du ska veta hur mycket du hjälpte mig kämpa och läka mitt dåliga hjärta. Du satte plåstret på och nu begravs jag hel."

Sara Ljungbeck 15/1-09 20:55

Permalink

Vanlig dag  Publicerat måndag 12 januari 2009 22:54

Blogg lilla-sara :Lilla Sara, Vanlig dag

Tro de eller ej, (de som känner mig tror de säkert inte) men jag gick upp kl nio i morse.
Jag, jag som sover till tolv vanligtvis. Herregud... jaja.
Anledningen till detta mirakel var att jag skulle följa med min mamma till sjukhuset idag, hon skulle på röntgen kontroll. Varför vet jag inte riktigt om jag får uttrycka mig om för henne så jag säger som så här, hon mår inte så bra.
Hon var klar där vid tjugo i fyra sen åkte hon, jag gick hem och var relativt uttråkad.

Permalink
|

öppna
stäng

Du måste vara ansluten för att skriva ett meddelande till lilla-sara

Du måste vara ansluten för att lägga till lilla-sara till dina vänner

 
Skapa en blogg